Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Tagóvodáink

A Balassagyarmati Központi Óvoda székhelyintézményéhez 4  városon belüli és 2 Ipolyszög és Patvarc községében működő tagóvoda tartozik. Mindannyian azonos pedagógiai program alapján dolgozunk, melyet mi magunk állítottunk össze, figyelembe véve adottságainkat, lakókörzetünk igényeit, az oktatáspolitika előírásait, pedagógiai hitvallásunkat, elkötelezettségünket.

Célunk, a hozzánk járó gyermekek személyiségének sokoldalú fejlesztése egyéni képességeik, haladási ütemük figyelembevételével. Színes, változatos tevékenységlehetőségek biztosításával támogatjuk a tapasztalatszerzésen alapuló ismeretszerzést, az iskolára való sikeres felkészítést. Minden gyermeknek joga van a színvonalas neveléshez, a szeretetteljes, biztonságos környezethez, melyhez a szükséges eszközök, feltételek rendelkezésünkre állnak

Az egységen belül minden óvodánk megtartotta sajátos arculatát, mely rá jellemző, mellyel egyedivé, többé teszi a mindennapi nevelő-oktató munkát.


Minden óvodánkban képzett, jól felkészült, gyermekszerető kollégák várják a gyermekeket. A legfontosabb számunkra, hogy gyermekeink biztonságban, szeretetteljes légkörben töltsék mindennapjaikat, jól érezzék magukat az óvodában, sok élménnyel, tapasztalattal, barátokkal gazdagodjanak, és motiváltan, magabiztosan lépjenek tovább az iskolába.